Aplikace marketingu ve společnosti AIMS International, s.r.o. - Kukura, Peter (2010)
Název diplomové práce: Aplikace marketingu ve společnosti AIMS International, s.r.o. Abstrakt: Cílem této práce je popsat marketing ve společnosti AIMS International, s.r.o. z kategorie MSP (malý a střední podnik). Pro malé a střední podniky nebývá tvorba marketingových plánů a strategií samozřejmostí, nicméně i pro ně má marketingové plánování jistě svůj význam. V rámci teorie budou popsána východiska k aplikaci marketingu ve společnostech působících v oblasti služeb a cestovního ruchu, tvorbě marketingových plánů, výběr marketingové strategie či charakteristika MSP. V praktické části bude vypracována analýza stávající situace firmy, reálný marketingový plán, marketingový rozpočet a pokud vývoj ve společnosti za dobu tvorby práce dovolí i proces zavádění CRM systému k zvýšení efektivnosti. Klíčová slova: Cestovní ruch, kongresová turistika, event marketing, marketingové řízení, marketing služeb, marketing malých a středních podniků,