Cílování inflace v podmínkách nízkých úrokových sazeb - Vránková, Martina; Koderová, Jitka; Petrušová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Diplomová práce Cílování inflace v podmínkách nízkých úrokových sazeb mapuje měnovou politiku České národní banky se zaměřením na její především aktuální problémy. Cílem práce je analytické prokázání narušení části transmisního mechanismu, kdy se od repo sazby mají odvíjet úrokové sazby českého mezibankovního trhu. K tomuto narušení vazeb mělo dojít důsledkem nedávné finanční krize.
Vedoucí práce: Jitka Koderová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses