Fúze obchodních společností v ČR - aspekty a přístupy v oceňování při fúzích - Svízela, Josef; Vomáčková, Hana; Rajnochová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce je zaměřena na problematiku fúzí obchodních společností především v ČR. Přináší komplexní pohled do jednotlivých ekonomických oblastí, kterých se fúze týkají. Jedná se o obchodně-právní, daňovou a účetní oblast. Jednotlivé kapitoly věnované těmto oblastem jsou doplněny o roli znalce, bez kterého by naprostá většina fúzí v ČR nemohla být úspěšně realizována. Práce je doplněna o příklad z praxe na fúzi sloučením pěti kapitálově propojených společností.
Vedoucí práce: Hana Vomáčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: goodwill; účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; goodwill; master's theses