Účetní metody pro podnikové kombinace - Jeklová, Karolína; Vomáčková, Hana; Dvořáková, Dana, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Diplomová práce zachycuje problematiku účetního zobrazení podnikových kombinací s důrazem na přiblížení obecných účetních metod - konkrétně účetní metody koupě, účetní metody nové jednotky a účetní metody spojení podílů. Základem celé práce je pojednání o zmíněných metodách, poukázání na jejich historický vývoj, jejich zasazení do kontextu s IFRS, US GAAP a českým účetním prostředím a v neposlední řadě jejich porovnání.
Vedoucí práce: Hana Vomáčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses