Působnost orgánů územní samosprávy v sociálních službách na příkladu města Sokolov a Karlovarského kraje - Orlíčková, Petra; Mates, Pavel, 1947-; Vybíralová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Práce se zabývá působností orgánů územní samosprávy v oblasti sociálních služeb. Na ty je zde pohlíženo nejenom přes jejich legislativní úpravu, ale i z pohledu jejich geneze a financování. Pro lepší prezentaci je výkon správy v oblasti sociálních služeb demonstrován na příkladech města Sokolov a Karlovarského kraje. Hlavním zdrojem informací byla analýza dostupné literatury, včetně právních předpisů, statistické ročenky a volně přístupné materiály města Sokolov a Karlovarského kraje.
Vedoucí práce: Pavel Mates
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: veřejná správa [obor dipl. práce]; sociální služby; diplomové práce; social service; master's theses