Návrh řízení a propagace turistické destinace Brdy-Vltava - Řehořková, Jarmila; Jarolímková, Liběna; Valentová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Destinace Brdy-Vltava leží ve Středočeském kraji mezi Brdskou vrchovinou a řekou Vltavou a má potenciál pro rozvoj cestovního ruchu. Momentálně však v destinaci neexistuje subjekt, který by se zabýval jejím řízením a propagací, ta je nejednotná a nekoordinovaná. Cílem této diplomové práce je navrhnout, která organizace by se měla rozvojem cestovního ruchu, resp. řízením a propagací, zabývat. Dalším cílem je navrhnout aktivity organizace v oblasti řízení a propagace a určit, jak destinaci dostat do povědomí zákazníků. Autorka ve své práci vychází z dostupné literatury i ze svých zkušeností pomocné síly Městského úřadu Dobříše a Místní akční skupiny Brdy-Vltava o.p.s.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses