Podniková komunikace v rámci programů udržitelného rozvoje - Šilhavá, Martina; Hadrabová, Alena; Dvořák, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2010)
Tato práce se zabývá významností interní komunikace v podnikové sféře, předně se zaměřuje na interní komunikaci dobrovolných iniciativ udržitelného rozvoje. Poukazuje na důležitost nejen zapojení jednotlivých firem do těchto iniciativ, ale především na důležitost komunikace "udržitelných" aktivit mezi zaměstnanci daných organizací. Na konkrétním příkladu nadnárodní společnosti mapuje strategii podnikové komunikace v rámci programů udržitelného rozvoje, do kterých je společnost zapojena, a to prostřednictvím dvou vln dotazníkových šetření. Součástí analýz obou šetření realizovaných mezi zaměstnanci této společnosti je zhodnocení výsledků a porovnání se stanovenými hypotézami, v neposlední řadě pak navržení určitých zlepšení v interní komunikaci této společnosti týkající se dané oblasti.
Vedoucí práce: Alena Hadrabová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: ekonomika a správa životního prostředí [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses