Ocenění doménového jména/internetového portálu - Kratochvíl, Petr; Svačina, Pavel, 1979-; Rýdlová, Barbora, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem diplomové práce je ocenění doménového jména heureka.cz k 1.7.2010. Práce obsahuje strategickou a finanční analýzu, analýzu a prognózu generátorů hodnot a finanční plán. Ocenění je provedeno metodou nadměrných zisků, jako doplňující metoda je využita reziduální metoda na základě ocenění DCF equity a tržního srovnání.
Vedoucí práce: Pavel Svačina
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses