Inkasní agentury v ČR a jejich úloha v procesu řízení rizik - Tanzerová, Radka; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Laštovička, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce je rozdělena do dvou částí. První část se zabývá teorií a praxí řízení úvěrového rizika v nefinančních podnicích v ČR. Druhá část se zaměřuje na inkasní agentury - popisuje jejich služby, zákonné předpisy, které musí při svém podnikání dodržovat, uvádí výhody a nevýhody outsourcingu vymáhání pohledávek na inkasní agentury v porovnání s ostatními způsoby zajištění inkasa a na základě dotazníkového průzkumu analyzuje český trh inkasních agentur.
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses