Programové vybavení v závislosti na tvorbě grafických produktů - Bubeníček, Jan; Krsek, Libor, 1979-; Horný, Stanislav, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Cílem práce je zmapovat přehled a funkcionalitu programového vybavení potřebného k vytváření ucelených grafických děl. Práce by měla nejen vymezit jednotlivé oblasti počítačové grafiky a popsat k ní příslušný software. Hlavní přínosem by mělo být komplexní definování nejdůležitějších úkonů DTP procesu při vytváření komerční grafické zakázky. Na těchto jednotlivých částech tvůrčího procesu budou ukázány problematická místa a chyby jichž se může grafik dopustit a jak by se jim měl vyvarovat. Poslední část práce ilustruje využití grafických programů při realizaci konkrétních zakázek.
Vedoucí práce: Libor Krsek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; počítačová grafika; grafický software; bakalářské práce; computer graphics; graphical software; bachelor's theses