Komparace internetového a klasického bankovnictví v České republice - Matulíková, Iva; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Cílem této práce je co nejkomplexněji porovnat klasické a internetové bankovnictví na území České republiky, s hlavním důrazem kladeným na pohled klienta jako spotřebitele běžného účtu. Součástí práce je i zpracování souvislostí s dalšími službami navázanými na běžný účet a nechybí ani pohled na problematiku internetového bankovnictví ze strany banky. Závěr práce přináší nejen shrnutí a zhodnocení rozdílů, ale také se snaží upozornit na nedostatky internetového bankovnictví, jako na cíle zájmu při jeho zlepšování.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bankovnictví; bakalářské práce; banking; bachelor's theses