Trh kreditních derivátů - Prokop, Martin; Witzany, Jiří, 1966-; Málek, Jiří, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Hlavním cílem této práce je seznámit čtenáře se základními druhy kreditních derivátů, s principy jejich fungování a základními principy jejich ocenění. Praktická část této práce je zaměřena na popis vývoje trhu kreditních derivátů s podrobnějším zaměřením na subjekty, který se pohybují na trhu kreditních derivátů. Analýza je věnována dopadu finanční krize na tyto subjekty a jejich portfolia kreditních derivátů. Podrobně jsem také popsal nově navrhované změny v regulaci kreditních derivátů. Výsledkem je odhad dopadu těchto regulatorních změn na velikost trhu kreditních derivátů.
Vedoucí práce: Jiří Witzany
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses