Dvouletý plán obnovy (1947-1948) - Václavů, Jana; Jakubec, Ivan, 1960-; Skřivan, Aleš, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2010)
Práce se zaměřuje na problematiku tzv. Dvouletého plánu obnovy v Československu mezi lety 1947 -- 1948. Využity jsou archivní nepublikované materiály z národního archivu v Praze, dobová a současná nejnovější literatura. Práce se věnuje přípravě, realizaci a výsledkům této "dvouletky". Zaměřuje se zejména na odvětví průmyslu a zemědělství, konkrétně potom zmiňuje průmysl textilní. Nakonec se zabývá přechodem dvouletky k dlouhodobému pětiletému plánu.
Vedoucí práce: Ivan Jakubec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses