Analýza produktů a služeb v oblasti cestovního ruchu na Novobystřicku - Pitrmanová, Miroslava; Musil, Martin, 1976-; Jaderná, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce se zabývá cestovním ruchem na Novobystřicku. Cílem je analyzovat nabídku produktů a služeb cestovního ruchu a navrhnout vhodná doporučení pro další pozitivní vývoj regionu. V první části práce jsou vymezena základní témata cestovního ruchu, jako jsou historie, základní pojmy, typologie cestovního ruchu atd. Následují kapitoly se zabývají materiálně-technickou základnou, službami cestovního ruchu a postavením České republiky v rámci cestovního ruchu. V praktické části je provedena analýza nabídky cestovního ruchu regionu Novobystřicko, vypracována SWOT analýza cestovního ruchu a uvedena vhodná doporučení.
Vedoucí práce: Martin Musil
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch; regionální rozvoj; služby; management [obor dipl. práce]; SWOT analýza; diplomové práce; tourism; regional development; service industries; master's theses