Šrotovné jako politické opatření v boji proti současné hospodářské krizi a jeho důsledky na příkladu SRN - Král, Milan; Votava, Libor; Lacko, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Bakalářská práce Šrotovné jako politické opatření v boji proti současné hospodářské krizi a jeho důsledky na příkladu SRN se snaží co nejkomplexněji popsat fungování šrotovného, které mělo jako jedno z několika politických opatření napomoci v boji proti negativním důsledkům současné hospodářské krize. Práce dále popisuje proces jeho zavádění v globálním politickém kontextu a na příkladu Spolkové republiky Německo uvádí pozitivní a negativní důsledky jeho aplikace na automobilový průmysl, na životní prostředí a další ovlivněná hospodářská odvětví.
Vedoucí práce: Libor Votava
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: hospodářská krize; automobilový průmysl; management [obor bakal. práce]; šrotovné; bakalářské práce; economic crises; automobile industry; bachelor's theses