Praktické užití metod operačního výzkumu při přípravě reálné zakázky - Gablovičová, Petra (2011)
Diplomová práce na téma "Praktické užití metod operačního výzkumu při přípravě zakázky", se zabývá využitím metod vícekriteriálního rozhodování při volbě dílů do montážní stanice potřebných ke zpracování zakázky. Obsažen je zde také celý plán zakázky. V teoretické části lze nalézt popis použitých metod a základní pojmy z oboru řízení projektů. V praktické části pak informace o firmě, o jednotlivých dílech. Pak také výběr dvou dílů pomocí tří vybraných metod. Závěrem také nákladovou a časovou analýzu zpracování celé zakázky.