Praktické užití metod operačního výzkumu při přípravě reálné zakázky - Gablovičová, Petra; Kuncová, Martina, 1974-; Chýna, Vladislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Diplomová práce na téma "Praktické užití metod operačního výzkumu při přípravě zakázky", se zabývá využitím metod vícekriteriálního rozhodování při volbě dílů do montážní stanice potřebných ke zpracování zakázky. Obsažen je zde také celý plán zakázky. V teoretické části lze nalézt popis použitých metod a základní pojmy z oboru řízení projektů. V praktické části pak informace o firmě, o jednotlivých dílech. Pak také výběr dvou dílů pomocí tří vybraných metod. Závěrem také nákladovou a časovou analýzu zpracování celé zakázky.
Vedoucí práce: Martina Kuncová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses