Marketingový mix drum and bassového hudobneho vydavateľstva - Kolomijcová, Bianka; Zamazalová, Marcela; Postler, Milan, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cieľom tejto práce je vytvorenie marketingového mixu alternatívneho hudobného vydavateľstva, ktoré vydáva drum and bassovú hudbu. V teoretickej časti sa venujem znázorneniu situácie na hudobnom trhu, funkcii a vnútornej organizácie hudobných vydavateľstiev. Popisujem nástroje marketingového mixu typické pre hudobné vydavateľstvá vo všeobecnosti. V praktickej časti poukazujem na rozdiely vo vnímaní mainstreamovej a alternatívnej hudby a charakterizujem špecifiká drum and bassovej scény. Na základe týchto poznatkov určujem cieľovú skupinu, profil a víziu pre fiktívne začínajúce drum and bassové vydavateľstvo a vytváram odporúčania pre jeho marketingový mix.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses