Kvalita života v Jindřichově Hradci - Hanušová, Lucie; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Nový, Jan, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2010)
Teoretická část práce se zaměřuje na vývoj zkoumání kvality života, vymezuje základní pojmy a popisuje různé přístupy a kritéria měření z hlediska různých subjektů, které se tímto výzkumem zabývají. V praktické části následuje měření kvality života dle předem nadefinovaných kritérií ve vybraném městě a porovnání jeho výsledků s výsledky výzkumu, které jsou prováděny celostátně.
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: kvalita života; management jakosti; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; quality of life; quality control; bachelor's theses