Požadavky a potřeby praxe na jazykové znalosti a dovednosti absolventů Fakulty managementu VŠE v Praze - Doláková, Veronika (2009)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na jazykové znalosti a dovednosti absolventů Fakulty managementu Vysoké školy ekonomické v Praze. Hlavním cílem je dokázat důležitost a význam znalosti cizích jazyků pro výkon manažerského povolání a zhodnotit připravenost absolventů pro praxi.