Požadavky a potřeby praxe na jazykové znalosti a dovednosti absolventů Fakulty managementu VŠE v Praze - Doláková, Veronika; Jaegerová, Václava; Starka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na jazykové znalosti a dovednosti absolventů Fakulty managementu Vysoké školy ekonomické v Praze. Hlavním cílem je dokázat důležitost a význam znalosti cizích jazyků pro výkon manažerského povolání a zhodnotit připravenost absolventů pro praxi.
Vedoucí práce: Václava Jaegerová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: jazykové dovednosti; manažeři; absolventi vysokých škol; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; linguistics competences; executives; college graduates; bachelor's theses