Audit v bance - Kiesewetterová, Lucie (2010)
Práce je především určena pro přiblížení problematiky interního auditu širší veřejnosti (převážně zaměstnancům a studentům). V praktické části se specializuji na interní audit v bance. V první kapitole praktické části jsou analyzovány čtyři největší české banky z hlediska postavení útvaru interního auditu, počtu interních auditorů a existence Výboru pro audit. Ve druhé kapitole je čtenář seznámen s procesem interního auditu v bance při auditu hypotečního úvěrového procesu.