Audit v bance - Kiesewetterová, Lucie; Dvořáček, Jiří, 1947-; Tyll, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce je především určena pro přiblížení problematiky interního auditu širší veřejnosti (převážně zaměstnancům a studentům). V praktické části se specializuji na interní audit v bance. V první kapitole praktické části jsou analyzovány čtyři největší české banky z hlediska postavení útvaru interního auditu, počtu interních auditorů a existence Výboru pro audit. Ve druhé kapitole je čtenář seznámen s procesem interního auditu v bance při auditu hypotečního úvěrového procesu.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; interní audit; diplomové práce; internal auditing; master's theses