Informační zdroje pro management - Alberovský, Jiří (2010)
Diplomová práce posuzuje dostupné informační zdroje pro management. Zejména je zaměřena na vnitropodnikové informace z interních systémů (oblast účetnictví, financí, marketingu, managementu, lidských zdrojů). Částečně se také zaobírá možnostmi Competitive intelligence jako dalším zdrojem informací pro management. Porovnává dostupné technologie a pravděpodobný budoucí vývoj.