Informační zdroje pro management - Alberovský, Jiří; Lorenc, Miroslav, 1974-; Tošer, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce posuzuje dostupné informační zdroje pro management. Zejména je zaměřena na vnitropodnikové informace z interních systémů (oblast účetnictví, financí, marketingu, managementu, lidských zdrojů). Částečně se také zaobírá možnostmi Competitive intelligence jako dalším zdrojem informací pro management. Porovnává dostupné technologie a pravděpodobný budoucí vývoj.
Vedoucí práce: Miroslav Lorenc
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; informace; management; diplomové práce; information; management; master's theses