Analýza ukazatele RPSN u spotřebitelských úvěrů - Coufal, Libor (2010)
Diplomová práce se zabývá problematikou zadlužování českých domácností, převážně v oblasti spotřebitelských půjček. Z velké části se věnuje analýze povinně uváděného ukazatele roční procentní sazby nákladů. Dále zahrnuje posouzení současného stavu úvěrů, předchozí i nově platnou legislativu a návrhy možných řešení do budoucna.