Analýza ukazatele RPSN u spotřebitelských úvěrů - Coufal, Libor; Radová, Jarmila; Tuček, Miroslav, 1929-2017; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Diplomová práce se zabývá problematikou zadlužování českých domácností, převážně v oblasti spotřebitelských půjček. Z velké části se věnuje analýze povinně uváděného ukazatele roční procentní sazby nákladů. Dále zahrnuje posouzení současného stavu úvěrů, předchozí i nově platnou legislativu a návrhy možných řešení do budoucna.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; finanční gramotnost; diplomové práce; financial literacy; master's theses