Získávání a výběr pracovníků - Francová, Eva; Stříteský, Marek; Krulichová, Renata; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Získávání a výběr pracovníků patří k nejdůležitějším činnostem personálního oddělení společnosti. Cílem diplomové práce je analyzovat proces získávání a výběru zaměstnanců a to nejprve na teoretické úrovni a dále pak v praktické rovině ve společnosti ČSOB, a.s. V teoretické části jsou shrnuty teoretické poznatky a doporučení týkající se procesu získávání a výběru zaměstnanců, tak jak je uvádí dostupná literatura. Praktická část navazuje analýzou procesu získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti ČSOB, a.s., která byla provedena na základě interní dokumentace, rozhovorů se zaměstnanci personálního oddělení a vlastních poznatků získaných účastí na výběrovém pohovoru a assessment centre. Dalším zdrojem informací pro hodnocení procesu získávání a výběru zaměstnanců v bance jsou výsledky dotazníkového šetření, které proběhlo v rámci spolupráce s bankou v dubnu 2010. V závěru obsahuje diplomová práce možná doporučení ke zlepšení procesu získávání a výběru zaměstnanců v ČSOB, a.s.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; personální management; diplomové práce; personnel management; master's theses