Analýza získávání a výběru pracovníků v podniku JF Dřevovýroba, Chrudim - Hlavatá, Daniela; Beroušek, Petr, 1952-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce zkoumá v teoretické části získávání pracovníků, faktory ovlivňující získávání, metody a zdroje získávání, předvýběr a metody výběru pracovníků, přijímání a adaptaci nových pracovníků. V praktické části se analyzují tyto personální činnosti ve společnosti JF Dřevovýroba, s. r. o., Chrudim s použitím nejprve metody dotazníkového šetření. Další skutečnosti jsou zjišťovány na základě strukturovaných pohovorů s vedením společnosti, ostatními pracovníky a interních dokumentů společnosti. Cílem této práce je zjistit výkon personálních činností v praxi a porovnat je s poznatky odborníků v řízení lidských zdrojů. V případě zjištění nedostatků ve výše uvedených personálních činnostech, navrhuji jejich možná řešení vedoucí ke zlepšení těchto procesů
Vedoucí práce: Petr Beroušek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses