Realizace podnikatelského plánu v internetové firmě - Česák, Jakub; Hartman, Ladislav; Guryča, Nikola; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem diplomové práce je zhodnotit nedostatky v teoretickém plánování při realizaci podnikatelského záměru. Analýza probíhá na projektu společnosti iStavitel, s.r.o. formou porovnání stavu realizovaného projektu první rok po jeho spuštění, vůči historickému podnikatelskému plánu. Dílčím cílem práce je také naznačení možného vývoje společnosti při nenaplnění původního podnikatelského záměru. Součástí práce jsou některé, méně obvyklé metody, používané v internetovém marketingu.
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; marketing; podnikání; internet; diplomové práce; marketing; business; Internet; master's theses