Globální finanční krize a její dopad na ekonomiku Ruska - Titov, Aleksey (2010)
Předmětem diplomové práce "Globální finanční krize a ekonomika Ruska v rámci této krize" je zkoumání průběhu a hlavních příčin této krize a analýza dopadu globální finanční krize na ekonomiku Ruska z pohledu hlavních makroekonomických ukazatelů, sociální struktury, trhu nemovitosti a fondového trhu. Další část práce je věnována úkolům, které plánuje vedení země za účelem stabilizace ekonomické situace a také i prognóze vývoje ekonomiky Ruska v nejbližších letech.