Globální finanční krize a její dopad na ekonomiku Ruska - Titov, Aleksey; Witzany, Jiří, 1966-; Baran, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Předmětem diplomové práce "Globální finanční krize a ekonomika Ruska v rámci této krize" je zkoumání průběhu a hlavních příčin této krize a analýza dopadu globální finanční krize na ekonomiku Ruska z pohledu hlavních makroekonomických ukazatelů, sociální struktury, trhu nemovitosti a fondového trhu. Další část práce je věnována úkolům, které plánuje vedení země za účelem stabilizace ekonomické situace a také i prognóze vývoje ekonomiky Ruska v nejbližších letech.
Vedoucí práce: Jiří Witzany
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses