Sekuritizace a jeji dopad do řízení rizik bank - Kováč, Michal; Brada, Jaroslav, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce podrobně popisuje proces sekuritizacie z pohledu bank. Pozornost dále věnuje výhodám a rizikům spjatých se sekuritizaci. Závěr práce přibližuje význam sekuritizace z hlediska regulatorních požadavků u bank pomoci standartizovanej metody a metody IRB.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: finance [obor bakal. práce]; úvěry; rating; bakalářské práce; credit; credit rating; bachelor's theses