Interný audit - Topor, Peter (2010)
Práca je rozdelená do 3 častí. V prvej časti sa venujem internému auditu obecne, charakterizujem definíciu a ukotvenie tohto auditu v legislatíve. V druhej časti opisujem profesiu interného audítora a v poslednej časti je ukázaný postup a plán interného auditu. Po prečítaní tejto práce by ste mali pochopiť ciele, funkciu a význam interného auditu.