Interný audit - Topor, Peter; Sklenár, Roman, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práca je rozdelená do 3 častí. V prvej časti sa venujem internému auditu obecne, charakterizujem definíciu a ukotvenie tohto auditu v legislatíve. V druhej časti opisujem profesiu interného audítora a v poslednej časti je ukázaný postup a plán interného auditu. Po prečítaní tejto práce by ste mali pochopiť ciele, funkciu a význam interného auditu.
Vedoucí práce: Roman Sklenár
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses