Analýza sortimentu firmy Pfanner, s.r.o. - Sotáková, Jana (2010)
Diplomová práca je zameraná na analýzu sortimentu firmy Pfanner, s.r.o.. Praktická časť práce rozoberá jednotlivé zložky výrobku, porovnáva firmu a značku Pfanner s najbližším konkurentom a jeho výrobkami, firmou Rauch Rankweil a následne analyzuje situáciu na trhu džúsov, nektárov a sýtených nápojov.V neposlednom rade sa venuje konkurenčným firmám spoločnosti Pfanner, s.r.o., ich postaveniu a vývoji tržného podielu na trhu a to aj z pohľadu jednotlivých typov predajní.