Analýza sortimentu firmy Pfanner, s.r.o. - Sotáková, Jana; Vávra, Oldřich; Koudelka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práca je zameraná na analýzu sortimentu firmy Pfanner, s.r.o.. Praktická časť práce rozoberá jednotlivé zložky výrobku, porovnáva firmu a značku Pfanner s najbližším konkurentom a jeho výrobkami, firmou Rauch Rankweil a následne analyzuje situáciu na trhu džúsov, nektárov a sýtených nápojov.V neposlednom rade sa venuje konkurenčným firmám spoločnosti Pfanner, s.r.o., ich postaveniu a vývoji tržného podielu na trhu a to aj z pohľadu jednotlivých typov predajní.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; analýza; diplomové práce; analysis; master's theses