Právne povinnosti účastníkov poistných vzťahov a sankcie za ich porušovanie - Angelovičová, Dominika; Gruber, Petr, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Táto bakalárska práca sa zaoberá právnymi povinnosťami účastníkov poistných vzťahov a sankciami, ktoré sú stanovené zákonom alebo vymedzené v poistnej zmluve v prípade, ak zmluvné strany nebudú dodržiavať svoje povinnosti. V úvodných častiach práce sa taktiež zaoberám základnou charakteristikou poistenia a poistnej zmluvy, definovaním základných pojmov, právnych náležitostí, ktoré musí každá zmluva obsahovať, aby bola platná. V tejto práci budem vychádzať predovšetkým zo zákona o poistnej zmluve č. 37/2004 Sb.
Vedoucí práce: Petr Gruber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses