Možnosti vedení evidence podnikání fyzické osoby s vlivem na daň z příjmů - Žďánská, Petra (2010)
V bakalářské práci jsem se zaměřila na různé způsoby evidence podnikání fyzických osob. Část práce je teoretická, ale stěžení část se týká praktických příkladů s vlivem na daň z příjmů fyzické osoby. Nastínila jsem i problematiku fyzické osoby, která má různé dílčí základy daně s následným vypracováním daňového přiznání k dani z příjmů fyzické osoby. Závěrečná anketa popisuje strukturu různých způsobů evidence na vzorku podnikatelů, fyzických osob.