Možnosti vedení evidence podnikání fyzické osoby s vlivem na daň z příjmů - Žďánská, Petra; Marhounová, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
V bakalářské práci jsem se zaměřila na různé způsoby evidence podnikání fyzických osob. Část práce je teoretická, ale stěžení část se týká praktických příkladů s vlivem na daň z příjmů fyzické osoby. Nastínila jsem i problematiku fyzické osoby, která má různé dílčí základy daně s následným vypracováním daňového přiznání k dani z příjmů fyzické osoby. Závěrečná anketa popisuje strukturu různých způsobů evidence na vzorku podnikatelů, fyzických osob.
Vedoucí práce: Jaroslava Marhounová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses