Státní příspěvek ke stavebnímu spoření - Švec, Daniel; Urbánek, Václav; Kubík, Rudolf; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
V této bakalářské práci se zabývám popisem nejmarkantnějších veřejných výdajů státu, výdajů mandatorních. Práce zkoumá strukturu a vývoj mandatorních výdajů se zaměřením na státní podporu stavebního spoření. V první části práce jsou vyčleněny různé typy veřejných a mandatorních výdajů, zde je také popsán samotný pojem mandatorní výdaje. Ve druhé kapitole se blíže zabývám problematikou stavebního spoření a státní podpory stavebního spoření v České republice. Pomocí grafů a tabulek je zde popsán vývoj základních indikátorů stavebního spoření a státní podpory. Poslední část práce je věnována analýze současného stavu na trhu stavebního spoření v České republice.
Vedoucí práce: Václav Urbánek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: finance [obor bakal. práce]; stavební spoření; bakalářské práce; saving in building and loan associations; bachelor's theses