Současný systém pražské dopravy a zhodnocení plánů jeho rozvoje - Rybníček, Jakub; Mervart, Michal, 1977-; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce pojednává o současném systému pražské dopravy se zaměřením na problematiku veřejné hromadné dopravy a individuální automobilové dopravy. Hlavním cílem této práce je popsat a analyzovat dopravní systém Prahy a definovat jeho klíčové problémy, což by zároveň mělo umožnit nastínit vhodná řešení těchto problémů. Dalším cílem práce je zhodnocení plánů rozvoje systému hromadné dopravy. Teoretická část je zaměřena na silniční dopravu, logistiku v osobní dopravě a cyklistiku ze všeobecného pohledu, zároveň poukazuje na možnosti kombinace těchto forem dopravy. Praktická část je věnována specifikům dopravního systému Prahy a plánům jeho rozvoje.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses