Analýza a optimalizace systému řízení pracovního výkonu a rozvoje zaměstnanců dle standardu Investors in People - Šimíková, Jana; Stříteský, Marek; Zíková, Šárka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce pojednává o standardu Investors in People - mezinárodně uznávaném nástroji k řízení a rozvoji lidských zdrojů. Zabývá se jeho charakteristikou, přínosy, situací v České republice a srovnáním s ostatními modely. V praktické části je ukázán vliv IIP ve firmě OLHO-Technik Czech, s.r.o. a popsán proces implementace. Byla provedena analýza vybraných personálních procesů ve firmě a podnikových dokumentů podle IIP principů a kvalitativní výzkum v podobě rozhovorů se zaměstnanci. Práce přibližuje standard firmám a podporuje tak jeho šíření, dále nabízí řešení pro zlepšení situace v oblasti řízení lidských zdrojů v OLHO-Technik Czech, s.r.o. a připravuje tak firmu pro následnou recertifikaci standardu Investors in People.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses