Analýza sortimentu Macromex Czech s.r.o. - Maskaliova, Maryia (2011)
analýza sortimentu obchodní společnosti pomocí metod analýzy tržeb, analýzy rentability, analýzy efektivity, analýzy funkce výrobků. ná základě výsledků výše uvedených analýz byly navrhnuté opatření pro optimalizaci sortimentu.