Analýza sortimentu Macromex Czech s.r.o. - Maskaliova, Maryia; Vávra, Oldřich; Stříteský, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
analýza sortimentu obchodní společnosti pomocí metod analýzy tržeb, analýzy rentability, analýzy efektivity, analýzy funkce výrobků. ná základě výsledků výše uvedených analýz byly navrhnuté opatření pro optimalizaci sortimentu.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; analýza; diplomové práce; analysis; master's theses