Segmentace trhu dámských doplňků - Sutnerová, Kamila; Koudelka, Jan; Zamazalová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem mé diplomové práce je odkrytí, popis, rozvoj profilů segmentů. K získání primárních dat jsem využila on-line dotazování. Pomocí nástroje shlukové analýzy - statistického programu SPSS Statistics for Windows 19 jsem odkryla čtyři segmenty, následně jsem se věnovala rozvoji profilu. Každý ze sledovaných segmentů vykazoval určitá specifika, na základě kterých jsem navrhla marketingové doporučení.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses