Ocenění souboru ochranných známek - Červenková, Iva; Jurečka, Jan, 1935-; Plánička, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Diplomová práce se zaměřuje na problematiku nehmotného majetku, zejména pak ocenění ochranných známek. V teoretické části shrnuje členění nehmotného majetku a postavení ochranné známky v rámci nehmotmného majetku. V další části je věnována pozornost právní úpravě ochranných známek, vymezení pojmů s ochrannou známkou souvisejících a metodám jejího ocenění. Na teoretickou část navazuje část praktická, která zkoumá možnosti použití vybranných metod ocenění na konktrétním příkladě.
Vedoucí práce: Jan Jurečka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; nehmotný majetek; diplomové práce; intangible property; master's theses