Politické a socioekonomické změny ve Venezuele za období Huga Cháveze - Jurníčková, Lenka; Druláková, Radka, 1973-; Němec, Jan, 1980 srpen 23.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato diplomová práce analyzuje politické a socioekonomické změny ve Venezuele během vlády Huga Cháveze. Jejím hlavním cílem je zjistit, zda nese současná venezuelská vláda rysy autoritativního režimu a jaké výsledky přinesly dosud realizované vládní reformy ve výše zmiňovaných oblastech.
Vedoucí práce: Radka Druláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; Venezuela; diplomové práce; Venezuela; master's theses