Analýza dopravní obslužnosti významnějších sídel jihovýchodní části Jihočeského kraje s metropolí a návrh na její zlepšení - Kohoutová, Zuzana (2010)
Práce se zabývá popisem, analýzou a návrhem na zlepšení nedokonalé dopravní obslužnosti větších sídel jihovýchodní části Jihočeského kraje ve vztahu k Českým Budějovicím. Řešeny budou problémové oblasti: nesoulad přepravní nabídky s poptávkou, chybějící taktový grafikon a špatné přestupní vazby, nepřehledné značení linek různých dopravců, chybějící integrovaný dopravní systém a tarifní rozdělení zaintegrované oblasti.