Analýza dopravní obslužnosti významnějších sídel jihovýchodní části Jihočeského kraje s metropolí a návrh na její zlepšení - Kohoutová, Zuzana; Mervart, Michal, 1977-; Kraus, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá popisem, analýzou a návrhem na zlepšení nedokonalé dopravní obslužnosti větších sídel jihovýchodní části Jihočeského kraje ve vztahu k Českým Budějovicím. Řešeny budou problémové oblasti: nesoulad přepravní nabídky s poptávkou, chybějící taktový grafikon a špatné přestupní vazby, nepřehledné značení linek různých dopravců, chybějící integrovaný dopravní systém a tarifní rozdělení zaintegrované oblasti.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; dopravní obslužnost; diplomové práce; transport availability; master's theses